Serviciile noastre

Analiza Financiara

Intram in detaliu, analizam cifrele si afacerea, pentru a identifica moduri prin care firma poate deveni mai eficienta si mai profitabila. Dam raspunsuri la intrebari, ce permit antreprenorilor sa planifice pentru viitor.

A Doua Opinie

E ca la doctor. Ai deja un contabil, insa vrei ca cineva cu experienta sa se uite peste cifrele din afacerea ta. Sa fii sigur ca nu ti-a scapat ceva, cand vine vorba de profitabilitate si economisire de resurse.

Date Financiare in Timp Real

Aici e viitorul. Folosim solutii software, ce adapteaza afacerea dupa cum functionezi tu. Oriunde ai fi, ai cifre in timp real, ce te ajuta sa iei decizii. Chiar de pe telefonul tau mobil

Consultanta Financiara

Iti oferim valoare tie, ca proprietar de afacere. Te sfatuim cum sa procedezi, ca sa ramai cu mai multi bani in buzunar. Legal.

Contabilitate si Declaratii fiscale

Aici dam valoare la Stat. Intocmim si depunem declaratiile fiscale / facem raportarile obligatorii spre organele Statului. Serviciu cu cea mai scazuta valoare pentru antreprenor. Singurul avantaj ar fi ca aceste raportari bine facute, iti permit sa iti poti desfasura afacerea in liniste.

Supervizare Departament Financiar

Ca sa te asiguri ca totul merge ca pe roate. Desi ai un departament financiar in cadrul companiei, cateodata apar situatii sau proiecte noi, pe care contabilii tai nu stiu cum sa le abordeze din punct de vedere fiscal

Date contact

str. Tautului nr. 72-74 Floresti, jud. Cluj
+4 0743 75 75 77